Training

Je kan een mens niets leren, je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf (Galileo Galilei)

Na jaren ervaring in het uitleggen van problemen met computers tijdens reparatie, plus een uitgesproken vraag naar algemene instructie en uitleg over het gebruik van de computer, geef ik tegenwoordig priv├ę les en korte trainingen. Eerder in verschillende bibliotheken in Amsterdam en aangezien dat goed beviel wil ik dit als extra service aanbieden. Deze korte persoonlijke trainingen zijn puur praktische en worden op maat aangeboden. Dit wil zeggen dat ik na overleg een korte maar complete training aanbied, en u vertrouwd maak met juist die zaken waar u moeite mee heeft. Geduldig, zonder vaktaal, worden gecompliceerde processen stap voor stap uitgelegd, op een voor u begrijpelijke manier. In principe geeft u in een kort gesprek aan waar u meer over wil weten, wil leren of wat u wil leren beheersen etc. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijke training op locatie aangeboden, u hoeft er dus niet voor de deur uit. De lessen kunnen op uw eigen pc of laptop gegeven worden.

Methodiek

Door middel van een zelf ontwikkelde methode om soms gecompliseerde processen uit te leggen heb ik een manier bedacht die mensen met digibetus in staat stelt om met hervonden plezier achter de computer plaats te nemen. Deze methode werkt erg prettig, de lessen zijn puur praktisch, zonder dwang of verwachtingen. U geeft zelf aan hoeveel u wil leren en hoe snel.

De instructies of computerlessen zijn betaalbaar, worden desgewenst prive aangeboden in uw eigen vertrouwde omgeving en duren nooit langer dan u zelf wil en aankan. Uiteraard kunnen de lessen ook in de werkplaats/kantoor gegeven worden.

Op maat gemaakte instructie

Indien u interesse heeft in een computer training, geeft u zelf aan wat u wil leren of wil leren beheersen. U wordt gevraagd dat in uw eigen woorden op te schrijven, evenals hetgeen u tegenstaat, waar u moeite mee heeft en waar u elke keer weer tegenaan loopt. Op basis hiervan wordt er een complete en op maat aangeboden les ontwikkeld waarmee in u gegarandeerd weer met hervonden plezier achter de computer plaats neemt. Deze lessen zijn allemaal op basisniveau. Voor gespecialiseerde instructies of geavanceerd gebruik van specifieke softwarepakketten gelden iets andere voorwaarden maar zijn in principe net zo goed mogelijk.


Systeem en databeheer (pdf)

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien werkplekken, bieden wij een volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud

Op locatie of in de werkplaats

Er wordt op meerdere manieren gewerkt, zo bestaat de mogelijkheid aan huis of kantoor te komen, dit is praktisch en eenvoudig. Geen gesleep en gedoe met kabels. Nadeel is de beperking van tijd en middelen. Daarnaast is het mogelijk uw computer te brengen. Dit vergt wat meer maar stelt ons in staat effici├źnter en grondiger te werken

Op maat gebouwde computers

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt namelijk andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor snelheid of uithoudingsvermogen, multitasking, zuinig in gebruik of speciaal voor grafische toepassingen.