Kosten

Bel voor meer info over specifieke kosten

De kosten zijn lastig vooraf te bepalen, Locatiekosten worden hoger berekend dan de 'op afstand' of werkplaats kosten. De werkplaats kosten worden lager berekend aangezien ik aan meerdere systemen tegelijk kan werken. De remote desktop (op afstand kosten) schelen mij het locatie bezoek en worden daarom ook lager berekend. Ten slotte reken ik een flinke korting voor AOWers en werkeloze alleenstaande ouders.

Uitleg Kosten

De kosten zijn redelijk, u betaalt alleen voor geslaagde delen van een data herstel of reparatie. Zodra er geen sprake is van verbetering worden er geen kosten gefactureerd. Nadat er mogelijk nog iets is wat niet naar verwachting werkt wordt dit direct opgelost en na elke herinstallatie volgt een vrijblijvende (gratis) nazorg.

Herstelpunt Computer Service rekent normale kosten voor data recovery, in tegenstelling tot sommige bedrijven die honderden soms duizenden euro's vragen voor data recovery. Kosten voor data recovery worden ook berekend op basis van succes, indien er minder dan 30% achterhaald is worden er geen kosten opgevoerd.

Clean Room

Indien een datadrager dermate beschadigd is dat er geen recovery uitgevoerd kan worden; kan de schijf of andere data opslag naar een collega bedrijf gebracht worden die kunnen beschikken over een cleanroom en daarmee hardwarematige data recoveries uitvoeren. Hiervoor kan ik u doorverwijzen.

Kosten Abonnementen

In de pdf staat uitgelegd hoe de kosten voor de abonnementen zijn opgezet, voor starters, zzpers en kleine ondernemingen wordt er begeleiding en systeembeheer tijdelijk of voor langere duur aangeboden. Voor starters wordt er geholpen met de opzet van de computer apparatuur. Ook voor gevestigde ondernemers wordt er systeembeheer aangeboden.


Systeem en databeheer (pdf)

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien a vijftien werkplekken, bieden wij een volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud

Op locatie of in de werkplaats

Er wordt op meerdere manieren gewerkt, zo bestaat de mogelijkheid aan huis of kantoor te komen, dit is praktisch en eenvoudig. Geen gesleep en gedoe met kabels. Nadeel is de beperking van tijd en middelen. Daarnaast is het mogelijk uw computer te brengen. Dit vergt wat meer maar stelt ons in staat efficiƫnter en grondiger te werken

Op maat gebouwde computers

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt namelijk andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor snelheid of uithoudingsvermogen, multitasking, zuinig in gebruik of speciaal voor grafische toepassingen.