Contact

Bezoek op afspraak, sms of mail kan altijd (zondags gesloten)

Een afspraak is zo gemaakt, dmv telefonisch contact kan er direct een afspraak gemaakt worden, vaak nog dezelfde dag en anders voor de volgende dag. In overleg wordt besloten of een locatie bezoek vereist is of dat uw systeem langs gebracht dient te worden. Dit hangt vaak samen met de aard van de klacht. Voor netwerk en internet problemen is een locatie bezoek nodig. Indien uw laptop te traag is om er nog fatsoenlijk op te werken dan kunt u deze het beste langs brengen in de werkplaats.

Specifiek

Ook wordt er telefonisch een globale inschatting van de verwachte kosten gemaakt. Deze zijn met een marge van 10 a 20 euro meestal vrij accuraat. Aangezien er met een strikte vertrouwelijkheid gewerkt wordt kunt u desgewenst om een getekende geheimhoudingsovereenkomst vragen, deze kunt u zonder meer mee krijgen. Wij werken op basis van een vertrouwensband met de klanten. Incidenteel maar ook op basis van een abonnement wat voor sommige kleine zelfstandigen en particulieren voordeliger is.

Het systeembeheer wordt bijna 90% off-site gedaan, via een remote desktop verbinding worden oa de systemen, de updates, de backups en de beveiliging op afstand geregeld, we streven ernaar om de problemen juist voor te zijn.

Efficiënt

Een computer systeem hoort snel en efficiënt te functioneren, als dit niet het geval is dan is er meestal wel wat aan de hand, 8 van de 10 computer systemen hebben wel een of andere afwijking op het systeem; een virus of een malware infectie... maar ook afwijkingen aan het register waardoor de computer niet goed werkt. Herstelpunt Computer Service streeft er naar om dit soort problemen nog dezelfde dag op te lossen. Complete herinstallaties met back up en het systeem weer werk klaar binnen twee dagen. Deze herinstallaties zijn inclusief de e-mails, uw wachtwoorden, foto’s, documenten en downloads. .


Systeem en databeheer (pdf)

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien werkplekken, bieden wij een volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud

Op locatie of in de werkplaats

Er wordt op meerdere manieren gewerkt, zo bestaat de mogelijkheid aan huis of kantoor te komen, dit is praktisch en eenvoudig. Geen gesleep en gedoe met kabels. Nadeel is de beperking van tijd en middelen. Daarnaast is het mogelijk uw computer te brengen. Dit vergt wat meer maar stelt ons in staat efficiënter en grondiger te werken

Op maat gebouwde computers

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt namelijk andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor snelheid of uithoudingsvermogen, multitasking, zuinig in gebruik of speciaal voor grafische toepassingen.