Systeembouw

PC systemen op maat van Budget tot High-End

We bouwen pc systemen op maat en naar wens, op basis van het beschikbare budget adviseren we het best haalbare systeem voor uw specifieke werkzaamheden en bouwen dat voor U.
Vanuit een vooruitbetaling worden de onderdelen gekocht en samengesteld. Hierbij zorgen we voor de meest optimale samenwerking van de onderlinge onderdelen zodat deze zo efficiënt mogelijk samenwerken. Denk hierbij aan frequentie snelheid en data transfer snelheid.
Vroeger was de harde schijf de zogenaamde bottleneck maw de ultieme vertragende factor, dat is nu al lang niet meer zo: Met de komst van de SSD techniek zijn er data transfer rates te halen van 3500 MB ps (Evo 970), en dat kan nog sneller, met nu nog onbetaalbare op pci kaart gebaseerde SSD/M2 opslag.
Een budget systeem kan al samengesteld worden voor een bedrag van rond de 400 euro, een high-end systeem zal eerder rond de 850 uitkomen (exclusief software) Op basis van systeembouw is bijna alles mogelijk. Het interessante aspect hier is dat wij geen mega marge bovenop onze maatwerk systemen leggen, wat inhoudt dat wij met deze systemen zo ’n 250 euro onder de gangbare prijs zitten (vergeleken met de grote IT webwinkels)

Besturing systeem

Na het bouwen wordt ook het OS het besturing systeem optimaal in en afgesteld, daarna met uw werk software geoptimaliseerd zodat het systeem de hoogst mogelijke werk snelheid heeft en zo geschikt mogelijk is voor uw werkzaamheden, of dit nou een ontwerp systeem is, een game computer of een server.

Systeembouw hoeft niet duur te zijn, ook met een klein budget kan een computer systeem optimaal gebouwd worden, met de meest op elkaar aansluitende onderdelen kan ook een minder duur systeem optimaal ingesteld, een computer die optimaal werkt, werkt prettig en daar gaat het ons om.


Systeem en databeheer (pdf)

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien werkplekken, bieden wij een volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud, etc.

Op locatie of in de werkplaats

Er wordt op meerdere manieren gewerkt, zo bestaat de mogelijkheid aan huis of kantoor te komen, dit is praktisch en eenvoudig. Geen gesleep en gedoe met kabels.  Nadeel is de beperking van tijd en middelen. Daarnaast is het mogelijk uw computer te brengen. Dit vergt wat meer maar stelt ons in staat efficiënter en grondiger te werken

Op maat gebouwde computers

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt namelijk andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor snelheid of uithoudingsvermogen, multitasking, zuinig in gebruik of speciaal voor grafische toepassingen.