Systeembeheer

Systeembeheer is geen overbodige luxe, vooral wanneer u niet erg gedreven bent om uw bedrijf digitaal te ondersteunen.

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien werkplekken, bieden wij een volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud of het onderhoud.
Wil je wel voorbereid zijn op de toekomst, dan heb je Cat 6a of Cat 7 nodig, die beide geschikt zijn voor snelheden tot 10 Gbit/s. (computer totaal) We streven ernaar om het netwerk verkeer gebruiks-vriendelijk te maken zonder dat dit ten koste gaat van de toepasbaarheid en de veiligheid.

IT werk uitbesteden

Na ruim 14 jaar ervaring met het beheer van computers en netwerken, reparaties en probleem oplossen voor voornamelijk de particuliere markt, bied ik mijn diensten aan voor kleine ondernemingen zonder eigen IT afdeling. Vaak is een bedrijf met minder dan 10 werkplekken net te klein om er een eigen IT afdeling op na te houden of om een IT technicus fulltime in dienst te hebben. Voor deze groep bied ik systeembeheer aan, geheel naar wens en op maat. Al naar gelang uw bedrijfsvoering en de behoefte aan computer technische ondersteuning wordt samen vastgesteld hoe uitgebreid deze dienstverlening voor uw bedrijf nodig en wenselijk is. Door middel van remote beheer software worden uw computer systemen gemonitord en mogelijke storingen verholpen nog voor ze problematisch worden.

Met één vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van lopende zaken, online altijd beschikbaar om werknemers te ondersteunen met alle computer technische vragen of problemen die zich maar kunnen voordoen.

Practisch systeembeheer

Het bijhouden van de computers, het netwerk, de backup, de cloud service, de updates, het onderhouden van het hele IT deel van uw onderneming, het monitoren van de beveiliging; het netwerk en alle werkstations in ‘realtime’. Altijd Beschikbaar als aanspreekpunt Online probleem oplossen via een remote beheer programma, en directe aanwezigheid indien nodig.
Systeembeheer wordt op maat aangeboden, in overleg wordt bepaald met welk pakket uw onderneming het best gebaat is. al deze taken kunnen u als ondernemer uit handen worden genomen zodat u zich volledig kunt richten op de kerntaken van uw onderneming.


Systeem en databeheer (pdf)

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien werkplekken, bieden wij een volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud

Op locatie of in de werkplaats

Er wordt op meerdere manieren gewerkt, zo bestaat de mogelijkheid aan huis of kantoor te komen, dit is praktisch en eenvoudig. Geen gesleep en gedoe met kabels. Nadeel is de beperking van tijd en middelen. Daarnaast is het mogelijk uw computer te brengen. Dit vergt wat meer maar stelt ons in staat efficiënter en grondiger te werken

Op maat gebouwde computers

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt namelijk andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor snelheid of uithoudingsvermogen, multitasking, zuinig in gebruik of speciaal voor grafische toepassingen.