Reparaties

vervangen van onderdelen, upgrades en optimalisaties

We voeren bijna alle mogelijke reparaties uit, vooral aan pc systemen, aan laptops wordt iets minder gesleuteld, in het geval dat er gesoldeerd moet worden verwijs ik u door naar een collega. Bij desktop systemen is het goed mogelijk om elk denkbaar onderdeel te vervangen, te testen en te optimaliseren. Vaak kunnen we bestaande systemen met een hardwarematige upgrade een tweede leven geven zolang de rest van de componenten in staat zijn om dit te ondersteunen.

Uitleg werkwijze

Ook worden besturing systemen zoals Windows™ Linux of OSX™ opnieuw geïnstalleerd, uiteraard na een complete en grondige backup van al uw documenten (denk hierbij ook aan favorieten, wachtwoorden, instellingen en email). Vaak is een computer, of dit nou een Mac™ is of een Windows™ systeem, na een flink aantal jaren, enigszins corrupt geraakt en kan een herinstallatie al het idee van een nieuwe computer geven.

Zeker na wat hardwarematige vervangingen zoals werk geheugen, harde schijf opslag, of vervangen met een SSD opslag schijf, het nodige verbeteren en zodoende toch verder te kunnen met uw eigen systeem met een (in verhouding) minimale investering.

Kleine reparaties

Zeker na wat hardwarematige vervangingen zoals werk geheugen, harde schijf opslag, of vervangen met een SSD opslag schijf, het nodige verbeteren en zodoende toch verder te kunnen met uw eigen systeem met een (in verhouding) minimale investering. Ook kleine reparaties doen we graag, het vervangen van een PSU (de voeding) of een videokaart, geen reparatie is te klein en geen moeite is ons te groot.

Systeem bouw op maat

We bouwen ook pc systemen op maat en naar wens, vaak op basis van het beschikbare budget, wat inhoudt dat een systeem samengesteld wordt wat het best tegemoet komt aan uw wens. Een budget systeem kan al samengesteld worden voor een bedrag van rond de 400 euro, een high-end systeem zal eerder rond de 750 uitkomen (exclusief software)


Systeem en databeheer (pdf)

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien werkplekken, bieden wij volwaardig systeembeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet langer bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, cloud, etc.

Op locatie of in de werkplaats

Er wordt op meerdere manieren gewerkt, zo bestaat de mogelijkheid aan huis of kantoor te komen, dit is praktisch en eenvoudig. Geen gesleep en gedoe met kabels. Nadeel is de beperking van tijd en middelen. Daarnaast is het mogelijk uw computer te brengen. Dit vergt wat meer maar stelt ons in staat efficiënter en grondiger te werken

Op maat gebouwde computers

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt namelijk andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor snelheid of uithoudingsvermogen, multitasking, zuinig in gebruik of speciaal voor grafische toepassingen.